Bekijk http://rowinpt.com/ voor Personal Training

Bekijk http://rowinpt.com/ voor Personal Training

14 december 2017 Zakelijk 0

Over het bedrijfhttp://rowinpt.com/

Rowin Enckhof is de eigenaar van Rowin PT. Dit bedrijf heeft allerlei trainers die je kunnen helpen met het behalen van je doelen, bijvoorbeeld vetverbranding of spieropbouw. Er wordt getraind in de sportschool maar wanneer het mogelijk is om ook buiten te trainen, pakken wij die kans aan. Tussentijds kan je soms worden getest op je doelstellingen, er zijn pakketten waar je maandelijks een weegmoment en prestatie moment moet afleggen, ben je benieuwd welke pakketten Rowin PT in huis heeft? Klik dan op de link http://rowinpt.com/. Als je eenmaal je doelstelling hebt bereikt, kan het bedrijf er ook voor zorgen dat je niet terugvalt.
Er werken vakmensen met veel plezier, kennis en ervaring bij Rowin PT. De doelen van het bedrijf zijn de doelen van de klant. Als de klant iets heeft waarvoor hij gaat, gaan de werknemers van Rowan PT daar ook voor. En zij geven niet op!

Groeien!!

Ik ben een jongen die voldoening wilt zien, ik wilde droog worden. Ik ben gaan zoeken naar een Personal Training en ik kwam op de site http://rowinpt.com/ terecht. Ik heb mijn wensen en behoeften verteld tegen Rowin Enckhof. Hij zei: ‘vriend, daar gaan we samen voor’. Dit gaf mij meteen een prettig gevoel en ik was gelijk overtuigd dat het mij, samen met hem 100% ging lukken. Na enkele weken zijn we samen allerlei metingen gaan bekijken. Ik zag meteen vooruitgang en dit gaf mij erg motivatie om door te gaan met waar ik mee bezig was.
Weer een maand verder had ik weer metingen en ik had mijn doelstelling gehaald. Dat allemaal mede door Rowin PT, alle mensen hebben mij erg geholpen en motiveerde mij steeds weer met het doorgaan van spieropbouw.
Ik ben erg blij dat ik hier heb getraind en zal dit ook zeker aanraden aan andere mensen!