Ga naar website voor meer informatie over outplacement

Ga naar website voor meer informatie over outplacement

26 april 2019 re-integratiebureau 0
rondomwerk
re-integratiebureau

Wanneer u uw baan verliest kan dit een zeer heftig moment zijn. Ook voor de werkgever is het een heftige situatie en vooral wanneer het betreft om een bedrijfsovername, sluiting, reorganisatie of arbeidsconflict. Hierdoor is het niet altijd een vrijwillig besluit. Om ervoor te zorgen dat de emotionele en financiële consequentie te verzachten is het verstandig om direct nieuw werk te vinden. Kies daarom voor Random Werk. Zij kunnen in 86% van alle gevallen ervoor zorgen dat u betaalde arbeid kan verrichten na verlies van de baan. Ga naar de website van Random werk om hier alles over te lezen en informatie aan te vragen.

Direct aan de slag voor het vinden van een nieuwe baan

Bij Random Werk ligt de focus op het vinden van een nieuwe baan. Het is belangrijk dat u dit direct doet vanaf dag 1. Zo weet u zeker dat u geen baan misloopt. Bij Random Werk helpen ze hun klanten ook bij het vinden door middel van een speciaal computersysteem . Dit systeem zoekt relevante vacatures op die mogelijk wat voor u zijn. Daarnaast krijgt ook de werknemer een eigen account om snel en gemakkelijk relevante vacatures op te vinden.

Outplacement successen

Bij Random werk zijn ze erg trots dat zij een plaatsingspercentage van maar liefst 86% hebben. Dit houdt in dat zij meer dan vier op de vijf outplacementtrajecten succesvol kunnen afronden. Het is dan ook een echte aanrader om te kiezen voor dit bedrijf wanneer u op zoek bent naar een nieuwe baan naar outplacement.