Mooie koppelstones van Steenhandel Kan

Mooie koppelstones van Steenhandel Kan

20 november 2018 Wonen 0
Koppelstones

Mooie koppelstones van Steenhandel Kan

Steenhandel Kan verkoopt erg kwalitatieve en mooie koppelstones voor in de tuin. Koppelstone is een erg klassieke steen met een prachtige uitstraling, het garandeert op een erg mooi eindresultaat. Met koppelstones kun je cirkels en een aantal andere figuren aanleggen in jouw tuin. Je kunt bijvoorbeeld een terras bestraten met koppelstones, hiervoor heb je een minimale dikte van 4 cm nodig. Daarnaast is het ook mogelijk een oprit te maken van koppelstones, hiervoor is een minimale dikte van 6 centimeter nodig. Er is dus van alles mogelijk met deze stenen.

 

Voordelen koppelstones

Koppelstones zijn eigenlijk betonnen stenen of klinkers die door trommelen een verouderde uitstraling krijgen. Het voordeel van deze stenen is dat ze makkelijk en snel zijn te leggen. De stenen hebben een onderhoudsvriendelijk karakter, zijn vorstbestendig en hebben een zeer hoge kwaliteit. Voor iedere tuin en woning is een mooie koppelstone te vinden. Een populaire kleur voor koppelstones is bijvoorbeeld antraciet, deze kleur steen past mooi bij een moderne woning. Een andere populaire kleur is rood genuanceerd, deze kleur past goed bij een authentieke uitstraling van een tuin of woning.

 

Persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Er zijn een aantal verschillende koppelstones verkrijgbaar bij Steenhandel Kan. Een aantal voorbeelden zijn Kanstone plus kl. wildverband beige bruin, Kanstone plus kl. wildverband zomerbont, Nostalgic rock 20x30x6 cm antra en Nostalgic rock 20x30x6 cm bont genuanceerd. Op de website van Steenhandel Kan waren veel voordelen over koppelstones te lezen, hierdoor besloot ik koppelstones te bestellen. Er waren erg veel verschillende types koppelstones. Ik koos voor het type Nostalgic rock 20x30x6 cm antra. De koppelstones werden netjes aan huis geleverd en ik heb er erg veel plezier van. Dit bedrijf is erg aan te raden.

Meer weten over bestrating? Kijk dan hier.