Op zoek naar een spannend halloween kostuum?

Op zoek naar een spannend halloween kostuum?

28 juni 2019 Themakleding 0
themakleding nu logo

Als u op zoek bent naar een spannend halloween kostuum, dan bent u bij Themakleding op het goede adres. Op deze website hebben ze een groot assortiment aan verkleedkleding en natuurlijk ook halloween kleding.

halloween kostuum

Halloween kostuum

Binnenkort komt halloween er weer aan. Moet je nog een kostuum scoren? Dan is Themakleding de perfecte plek voor u. Hier hebben we een groot assortiment aan verschillende halloween kostuums. Gaat u dit jaar voor een spannend halloween pak of juist een horror pak. Neem een kijkje op onze website voor een mooi kostuum. U kunt vragen welke maat het beste bij u past. De verzendkosten zijn geheel gratis als u een bestelling doet boven de €20. U krijgt het pak twee dagen na de bestelling. Bestel hem dus op tijd voordat Halloween begint.

Klantenservice

Heeft u vragen over bepaalde kledingstukken? Twijfelt u of de kleding groot of klein uitvalt? Dan kunt u altijd een vraag stellen via onze klantenservice. Ons telefoonnummer is 020 – 8932218. Als wij niet kunnen opnemen, mail dan even naar [email protected].

Interesse?

Neem bij interesse even contact op via de website. Daar staan al onze gegevens op.