Personal trainer Deventer Tobias Krone

Personal trainer Deventer Tobias Krone

2 januari 2018 zakelijk advies 0
tobias-krone-logo

Personal training van Tobias Krone in Deventerpersonal trainer Deventer

Wil je deskundig hulp bij het sporten, waardoor je eindelijk je doelstellingen wel gaat halen en niet gaat opgeven, dan kan je terecht bij personal training Deventer Tobias Krone. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de welgestelde doelen van de klant eindelijk worden behaald en dat allemaal op een goede en gezonde manier.
Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek je je doelen. De werknemers gaan aan de hand van die doelen een voedingsschema en een sportschema maken om er zo voor te zorgen dat je je welgestelde doelen daadwerkelijk gaat halen.
Je krijgt voldoening na elke training doordat je steeds weer je lichaam ziet veranderen.
Tussentijds neemt personal training Deventer Tobias Krone resultaten over van je, soms moet je jezelf ook laten wegen en bijvoorbeeld een vetpercentage meting doen.

Ik wilde mijn vetpercentage verminderen en meer spier kweken

Een wens van mij was dat ik minder vet had en meer spier. Ik ben hieraan gaan werken met het bedrijf personal trainer Deventer Tobias Krone. Deze mensen hebben mij geholpen met het behalen van mijn doelstelling. We hadden samen een kennismakingsgesprek om zo een plan op te stellen. Personal training Deventer Tobias Krone heeft voor mij een sportschema gemaakt en een eiwitrijk voedingsschema. Dit heeft mij erg geholpen. Na een maand of 2 had ik mijn doelstelling bereikt.
Ik ben erg blij met het bedrijf en ik raadt dit daarom ook zeker aan andere mensen die een wens hebben wat betreft het veranderen van je lichaam door middel van sporten.