iPhone reparatie Arnhem regelde mijn verbinding

iPhone reparatie Arnhem regelde mijn verbinding

28 december 2017 telefonie 0
logo-dailyphone

Een hele tijd geleden heb ik een telefoon aangeschaft. Deze telefoon kocht ik bij de MediaMarkt. Bij de MediaMarkt was toen der tijd een hele mooie aanbieding. Een mooie iPhone 6 met 20% korting. Ik twijfelde er niet aan om deze telefoon aan te schaffen want ik was er ten slotte naar opzoek. Ik kocht de telefoon en dat gaf me een zeer goed gevoel; ‘’eindelijk Whatsappen net als iedereen’’. Thuis begon ik gelijk met het instellen van de telefoon.

‘’Nam contact op met mijn broer’’iphone reparatie arnhem

Nadat ik de telefoon een half jaar in gebruik had, merkte ik dat er iets mankeerde aan de telefoon. Zo was de telefoon erg traag op het gebied van verbinding. Toen ik thuis de app WhatsApp wilde openen, kwam er bovenaan steeds een verbindingstekentje te staan. Ik snapte er niks van en daarom nam ik contact op met mijn broer. Hij vertelde me dat de wifi connector stuk was.

‘’Wifi nog beter dan eerst’’

Toen ik hoorde dat het aan de wifi connector lag, wilde ik het direct laten maken want ik vond het zeer belangrijk als ik gewoon bereikbaar was. Voor de reparatie ging ik naar IPhone reparatie Arnhem. Bij iPhone reparatie Arnhem legde ik uit wat er aan de hand was en de medewerkers van de zaak gingen gelijk aan de slag. Na een klein kwartier was het naar mijn verbazing al geregeld bij iPhone reparatie Arnhem. Toen ik thuis weer probeerde om te verbinden met mijn netwerk, lukte dit meteen en de wifi was nog beter dan eerst.