Refurbished iPhone kopen bij Jorshop

Refurbished iPhone kopen bij Jorshop

18 december 2017 telefonie 0
logo

Refurbished iPhone kopenOp zoek naar een refurbished iPhone? Bekijk dan https://www.jorshop.nl/iphone/

Wil je een refurbished iPhone kopen, dan kun je terecht bij JorShop, dit is een website en een winkel die refurbished iPhone producten verkoopt tegen een goede prijs. JorShop ontvangt iPhone’s en zij maken de ontvangen iPhone weer zoals nieuw, zodat mensen een goedkopere tweedehandse, maar wel met goede kwaliteit iPhone kunnen kopen.
De werknemers van het bedrijf JorShop, hebben veel ervaring en daarom kun je altijd terecht daar, want een refurbished iPhone kopen is geen risico en een stuk voordeliger voor de consument, dan een iPhone kopen bij bijvoorbeeld MediaMarkt.
Elke refurbished iPhone wordt gecontroleerd op 19 punten door de experts van JorPhone. Om je zekerheid te geven krijg je 2 jaar garantie op de iPhone.

JorshopOp zoek naar een refurbished iPhone kopen bij JorShop

Ik was op zoek naar een goedkope, maar wel gebruikte iPhone. Ik kwam op de site van refurbished iPhone kopen JorShop terecht en ben de site gaan bekijken. Een duidelijke site met scherpe prijzen en goede kwaliteit iphone’s. Ik was meteen verkocht en ben gaan zoeken naar mijn gewenste iPhone, namelijk de iPhone 7! Die stond er tussen. Ik ben gaan bellen naar het bedrijf en heb gevraagd wat er met de iPhone 7 aan de hand is. Dit was niks met de besturing, het enige wat minder was, was dat er achterop de iPhone 7 wat krasjes zaten, maar met een hoesje kun je die krasjes beperken en niet meer zichtbaar maken!
De mevrouw met wie ik aan de lijn was, was erg vriendelijk. Ik heb besloten de iPhone 7 te kopen en ik ben er erg blij mee! De iPhone werkt uitstekend.
Wil jij ook refurbished iPhone kopen? Dan adviseer ik dat je ook het bedrijf JorShop benaderd.