Nieuwe telefoon gekocht bij MyPhone Arnhem

Nieuwe telefoon gekocht bij MyPhone Arnhem

11 januari 2018 telefonie 0
LOGO-MyPhone-Arnhem

MyPhone ArnhemEen paar maanden geleden heb ik een nieuwe telefoon aangeschaft. Ik kocht een nieuwe telefoon omdat ik dit al een hele lange tijd wilde. Gewoon even een vernieuwing aanschaffen, mijn huidige telefoon was namelijk erg traag aan het worden. Waar ik de nieuwe telefoon ging aanschaffen wist ik nog niet precies. Wel wist ik dat ik dit in Arnhem ging doen. Daar heb je veel telefoonzaken dus ik wist dat ik er sowieso ging slagen. Omdat ik wat zekerheid wilde, zocht ik op het internet alvast wat informatie over telefoonzaken in Arnhem.

‘’.. besloot de volgende dag langs te gaan bij MyPhone Arnhem’’

Op het internet zocht ik onder de zoekterm ‘’telefoonzaak Arnhem’’, en ik kwam vervolgens al snel uit bij MyPhone Arnhem. Een zeer overzichtelijke site met erg duidelijke informatie. Ik bekeek alvast het assortiment en ik wist dat ik bij deze zaak moest zijn voor een nieuwe telefoon want het assortiment was gigantisch. Ik noteerde de adresgegevens en besloot de volgende dag langs te gaan bij MyPhone Arnhem.

‘’vriendelijke en vooral erg behulpzame medewerkers’’

De volgende dag ging ik inderdaad langs bij MyPhone Arnhem om te gaan kijken naar een nieuwe telefoon. Deze nieuwe telefoon vond ik al na een half uur. Dit kwam mede door de vriendelijke en vooral erg behulpzame medewerkers. Ze hielpen me mee met het vinden van een goede telefoon. Ik rekende de telefoon af en kreeg nog de nodige informatie toegesproken. De telefoon (Iphone 6) is een erg fijne telefoon met een makkelijk besturingssysteem.