Smart; Personal coach Eindhoven

Smart; Personal coach Eindhoven

12 januari 2018 Zakelijk 0
Logo-Smart-Personal-Training

Smart is het bedrijf dat jij zoektpersonal coach eindhoven

Ben je op zoek naar personal coach Eindhoven? Dan ben je bij Smart op het juiste adres. Smart is een personal coach Eindhoven. In de trainingsstudio van personal coach Eindhoven Smart wordt er met passie en professionaliteit gewerkt aan de wensen en behoeften van de klant.

Bij personal coach Eindhoven Smart wordt er verder gekeken dan het trainen. Er wordt ook gekeken naar persoonlijke doelstellingen. De werknemers van personal coach Eindhoven Smart proberen door middel van training, herstel, voeding en lifestyle die doelen voor de klant te behalen.

Dus wil jij personal coach Eindhoven realiseren of wil jij overtollige kilo’s kwijtraken en weer gezonder leven, kom dan naar Smart.
Het team van personal coach Eindhoven Smart bestaat uit 4 gediplomeerde personal trainers. Door deze 4 gediplomeerde werknemers kan personal coach Eindhoven jouw persoonlijke doelstellingen behalen.

9 kg afvallen in 3 maanden

Mijn doel; 9 kg afvallen in 3 maanden tijd, dat betekend 3 kg per maand. Ik ben daarom gaan zoeken naar een personal coach Eindhoven en ik kwam terecht bij Smart. Ik heb het bedrijf benaderd en heb mijn wensen en behoeften gepland. De vriendelijke werknemer ging er goed mee om en hij zei; dit gaan we samen doen. Dit gaf me al motivatie. Nu train ik 2 maanden al bij smart en ben ik al 8 kg kwijt. Ik ga mijn doelstelling zeker halen en dit komt door het advies wat ik kreeg wat betreft training, herstel en vooral voeding.
Ik ben super blij.